Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν για τις υψηλές και ποιοι για τις χαμηλές τους επιδόσεις στα 2 αγωνίσματα επάθλου

Δεύτερο αγώνισμα με έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα ένα σετ εργαλείων ψαρέματος και έχουν αρχίσει ήδη να διακρίνονται οι δυνατοί παίκτες και των δύο ομάδων. Ο στίβος μάχης αν και σύντομος ήταν απαιτητικός με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους  ώστε να τερματίσουν πρώτοι. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα των Μαχητών και οι Διάσημοι πρέπει να βρουν τον τρόπο να ανακάμψουν σύντομα.

Το  χθεσινό αγώνισμα ολοκληρώθηκε με 10-7 τελικό  σκορ υπέρ των  Μαχητών, με τους δύο παίκτες  της ομάδας, τον Ηλία Γκότση και την Ντάρια Τουρόβνικ να διατηρούν το αήττητο και στα 2 αγωνίσματα επάθλου  με τον Ηλία να έχει 3 συνεχόμενες νίκες σε 3 αγώνες και την Τουρόβνικ να έχει 4 νίκες στους 4 αγώνες που έχει παίξει.

Στους παίκτες με τη χαμηλότερη βαθμολογία στην κατάταξη βρίσκεται  η  Ξένια-REC από την ομάδα των Διασήμων  με 3 ήττες σε 3 αγώνες  και ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, Γιάννης Δρυμωνάκος με 2 ήττες σε 2 αγώνες. Κανείς από τους 2 δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη στα 2 πρώτα επεισόδια.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα στατιστικά των παικτών πατήστε εδώ